Tero Oravasaari

Olen 56 vuotias koiraharrastaja Pornaisista ja ensimmäinen oma rottweiler tuli taloon 1992. Rottiksilla olen harrastanut jälkeä, hakua ja suojelua. Ensimmäisen tuomaripätevyyden olen saanut 1999 ja ylituomaripätevyyden 2005. Tuomaritehtävissä olen vuosittain noin 25-40 päivää. Yhdistystoiminnasa olen mukana seuraavissa tehtävissä: Palveluskoiraliiton koe- ja kilpailutoimikunnan jäsen ja Suomen Kennelliiton delegaatti FCI:n palveluskoirakomissiossa.

WBtB järjestelyissä olen ollut mukana alusta lähtien ja kisan henki on pysynyt samanlaisena ensimmäisistä ajatuksista lähtien. Arvokilpailun arvoiset suorituspaikat, tuomarit ja järjestelyt, mutta kisataan hieman pilke silmäkulmassa eli tosissaan muttei tosikkona. Tapahtuman henkeen kuuluu myös reilu kannustus kaikille osallistujille ja kaikista suorituksista.

Uutuutena on rotujoukkueiden lisäksi sekosarja , joten nyt mukaan myös treeni- tai kasvattajajoukkueella. Toivottavasti näemme paikalla useita rotuja ja useita joukkueita.

Toivotan kaikki katsojat ja kilpailijat tervetulleeksi ja toivottavasti saatte esitettyä kaiken osaamisen, minkä olette koirillenne kouluttaneet.